CONCERT SOLIDARI PELS XIQUETS D’ETIÒPIA

El proper diumenge 14 de maig a les 18 hores, tindrà lloc  al teatre municipal d’Algemesi el CONCERT SOLIDARI PELS XIQUETS D’ETIÒPIA per recaudar fons per als xiquets menors de 5 anys amb desnutrició d’Etiòpia (zona nord Tigray, Wukro). La entrada tindra un preu de 10 euros.

CONCERT SOLIDARI PELS XIQUETS D’ETIÒPIA


 


Afectada per greu sequeres, èpoques de guerra i un elevat deute extern, la zona d’Etiòpia és una de les més pobres del món. Té una esperança de vida entre els 47-49 anys i una elevada mortalitat infantil.


Segons UNICEF, a Etiòpìa, poden arribar a morir 170.000 xiquets/etes a l’any per desnutrició greu i 360.000 necessiten suplements alimentaris.


 


La motivació d’aquest concert és recaudar fons pel PROJECTE DE NUTRICIÓ BÀSICA A MENORS DE CINC ANYS A LA REGIÓ DEL TIGRAY: Wukro, Agulae i Negash                ( Etiòpia).


Va dirigit als xiquets i xiquetes els quals estan per baix del 60% del seu pes normal seguint els criteris de l’OMS ( Organització Mundial de la Salut).


En els menjadors d’ADIA ( Associació pel Desenvolupament de la Infància d’Àfrica) es fan tres menjades diaries i un seguiment per part del personal sanitari de la millora progressiva dels xiquets, tant en pes com  en vacunacions. També s’aprofita aquest espai per fer xerrades sobre higiene, educació materno-infantil i planificació familiar.


El principal objectiu d’ADIA és millorar les deficiències nutricionals i educatives de la població infantil africana.


 


PARTICIPANTS


 


         Calabruix


         Aljub


         Dani Cantacançons


         Pepe “botifarra” i Néstor Mont


         L’Ham de Foc


         Óscar Briz


 


TEATRE MUNICIPAL D’ALGEMESÍ


DIUMENGE 14 DE MAIG, 18’00h.


ENTRADA: 10 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: