SOL·LICITEU L’ESPECTACLE SOBRE EL CD D’ENRIC VALOR

Més de 3.000 xiquets han tingut ja l’oportunitat de gaudir d’un espectacle interactiu que té com a base una de les rondalles del cd Sendes i carenes, el món d’Enric Valor.


 


En aquestes sessions l’actor Enric Esteve explica els xiquets i xiquetes de forma divertida i desenfadada la figura d’Enric Valor i les rondalles. A continuació fa de guia perquè els xiquets vegen una de les rondalles de l’audiovisual,  El castell d’entorn i no entorn. Finalment l’actor acaba la sessió cantant una cançó que fomenta la lectura.


“Mira què n’opinen…….”


 


Bea és mestra del col·legi públic “Evaristo Calatayud” de Montserrat: “l’audiovisual de les rondalles m’ha semblat molt motivador per a treballar a l’aula i treballar-ho així és més divertit que haver d’anar llegint una rondalla darrere d’una altra”.


 


Raül, un xiquet de 10 anys d’origen romanés que parla perfectament en valencià ens va explicar així la seua experiència de la projecció: “l’audiovisual m’ha agradat molt perquè la música està molt guapa i perquè les activitats que hem fet sobre la història són molt divertides”, referint-se a la interactivitat que es genera quan s’han de triar opcions per passar d’una pantalla a una altra  de la rondalla.


 


 



Com podeu sol·licitar l’espectacle


 


Aquesta iniciativa va dirigida als centres educatius, ajuntaments, biblioteques i oficines de promoció lingüística que vulguen incloure l’espectacle com a activitat d’animació lectora a les seues localitats.


 


Tal sols cal que es poseu en contacte amb:


Enric Esteve Ramón


Tel. 651 86 36 99


panolla2001@yahoo.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: